• Enkel rådgiving (Gratis!): Vennligst ta kontakt med oss om du/dere har noen spørsmål ang. grønnsaksdyrking og dyrkingsprosjekter.ø Vi er her for å hjelpe og spre kunnskap! (Strukturert og organisert rådgivning eller veiledning for hage – og dyrkinsprosjekter er mulig men må avtales og er ikke gratis)
  • Kurs (Pris Varierer): Vi arrangerer kurs hvert år som handler om diverse dyrkingstemaer, særlig på våren når sesongen kommer i gang. Men det er også mulig å bestille skreddersydd kurs. Dette tilbudet gjelder for alle. Vennligst ta kontakt med oss om du vil få mer informasjon. Vennligst gå til Urban Dyrking hjemmeside og se under «ARRANGEMENTER» for dagens kurstilbud.
  • Startpakke Singel (450kr): 1 Pallekarm & hagejord
  • Startpakke dobbel (850kr): 2 Pallekarm & hagejord
  • Pallekarm (150kr): Standard pallekarm 120cm X 80cm
  • Økologisk Såjord (200kr): 80 liter sekk, Egnes godt til forkultivering av økologisk plantedyrking.
  • Hagejord (<300 L @1,75kr/L) (>300 L @1,5kr/L): Moldjord til grønnsakhager, blomsterbed og plen.
  • Kompost (400kr): 80 liter sekk, kompost er grunnleggende komponent for helsen og produktiviteten til hagen din. Vår kompost er laget av møkk fra dyrene våre og blandes med halm (for å balansere nitrogen og karbon). Vi setter på bunken for å intodusere oksygen, skape varme for å drepe ugress og alder i 1 år. Resultatet er et vakkert og kraftig materiale som forbedrer hagenes struktur og fruktbarhet. Søknadshastigheter: for nye hager eller for områder med lav fruktbarhet 80L vil behandle 2 kvadratmeter / for årlig vedlikehold av hager med god fruktbarhet 80L vil behandle 4 kvadratmeter.
  • Økologisk hønsegjødsel (50kr): 5kg, Mens god jord og vedvarende vedlikehold av fruktbarhet og struktur med beskjæringsplaner og kompost er «kjøtt og poteter» av hagen din næringsstoffer…kan visse avlinger og forhold kreve tilsetning av noen gjødsel. Til økologisk plantedyrking GrønnØko 8K. Kylling-Hønse gjødsel, Kjøttbeinmel og Vinasse , NPK-innhold 8-3-5, inneholder 7,3 % kalsium, 2,9 svovel.
  • Småplanter (10-20kr./plante): Vi tilbyr en diverse sorter kålplanter, salat, blomst, og andre slags grønnsaker i salg her på Voll gård, under vår årlige plantesalg fra kl. 11 – 15 på følgende datoer (2019):  mai 19 og 26. / juni 2, 9, og 16.

Vi driver ikke en vanlig butikk her på gården…noen er vanligvis rundt! Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller er interessert i noen av produktene eller tjenesten vi tilbyr:

Ring 905 06 033 eller e-post urbandyrking@gmail.com